Algemene huurvoorwaarden “La maison”

Aankomst: 17:30 tot 22:30

Vertrek: 06:00 tot 11:00

Gelieve uw aankomsttijd door te geven via het reserveringsformulier. Bij vertraging gelieve dit per e-mail door te geven aan welcome@lafermbleue.be of telefonisch op +32 475 87 69 45.

Betaling van de huur

De betaling van de huur dient te geschieden via bankoverschrijving op het moment van reserveren. Indien u minimaal 30 dagen voor de aanvangsdatum van de huur annuleert, wordt het bedrag teruggestort op de bankrekening waarmee u heeft betaald. Indien u na 30 dagen annuleert, wordt het reserveringsbedrag niet terugbetaald.

Borg

Bij aankomst wordt een waarborg van €200 gevraagd, deze dient contant te worden betaald. De borg wordt volledig terugbetaald in contanten bij uw vertrek, indien er geen schade aan de accommodatie is geconstateerd.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.

Belangrijke punten

– Er zijn maximaal 6 personen toegestaan in de accommodatie.

– De banken mogen niet als bed worden gebruikt.

– BBQ’s zijn niet toegestaan.

– Gasten dienen tussen 22:00 en 08:00 stil te zijn.

– Feesten/evenementen zijn niet toegestaan.

Deze accommodatie wordt beheerd door een particulier. De Europese consumentenbeschermingsnormen voor hoteliers zijn mogelijk niet van toepassing.

1/ De klant die dit contract voor een bepaalde periode heeft ondertekend, kan onder geen enkele omstandigheid aanspraak maken op enig recht op verlenging van het verblijf.

2/ De reservering wordt effectief zodra de eigenaar het reserveringsbedrag op zijn bankrekening heeft ontvangen en de reservering per e-mail heeft bevestigd. Zonder deze bevestiging per e-mail van de eigenaar is de reservering niet contractueel. In geval van annulering door de eigenaar kan de ondertekenaar geen schadevergoeding eisen. De eigenaar verbindt zich ertoe het volledige reserveringsbedrag terug te betalen als de fout niet bij de huurder ligt.

3/ Voor reserveringen die per post, telefoon of internet zijn gedaan, heeft de klant geen herroepingsrecht, in overeenstemming met artikel L121-20-4 van de consumentenwetgeving met betrekking tot onder andere accommodatiediensten die op een bepaalde datum of binnen een bepaalde periode worden verleend.

4/ Elke annulering dient per aangetekende brief aan de eigenaar te worden gemeld, minimaal 30 dagen voor het begin van de huurperiode. Na deze datum zijn betaalde bedragen niet terugbetaalbaar.

5/ Het voorschot, indien er een is geweest, wordt een aanbetaling en blijft dus eigendom van de eigenaar. De eigenaar kan het resterende bedrag van de verblijfskosten eisen als de annulering minder dan 30 dagen voor de geplande begindatum van het verblijf plaatsvindt.

6/ Als de klant zich niet binnen 24 uur na de geplande begindatum van het verblijf meldt, wordt dit contract nietig en kan de eigenaar over zijn accommodatie beschikken. De betaalde bedragen blijven eigendom van de eigenaar.

7/ In geval van een verkort verblijf blijft de oorspronkelijke verblijfsprijs eigendom van de eigenaar. Er zal geen terugbetaling plaatsvinden.

8/ De klant dient zich op de aangegeven dag en tijdstip te melden. Bij late of uitgestelde aankomst dient de klant de eigenaar te informeren.

9/ De klant dient het rustige karakter van de accommodatie te waarborgen en te gebruiken in overeenstemming met de bestemming van de locatie.

10/ Als het aantal personen dat bij de accommodatie aankomt de maximumcapaciteit van 6 personen overschrijdt, heeft de eigenaar het recht extra personen te weigeren. Deze weigering kan in geen geval worden beschouwd als een wijziging of annulering van het contract door de eigenaar, en er kan geen terugbetaling worden geëist.

11/ De klant is verantwoordelijk voor alle schade veroorzaakt door zijn toedoen. Hij wordt uitgenodigd een verzekering af te sluiten voor deze verschillende risico’s.

12/ Bij geschillen tussen eigenaar en huurder zijn uitsluitend de rechtbanken van Doornik in België bevoegd.

13/ Het adres van de accommodatie is Hameau d’Honnevain 23-24 7522 Blandain België.

14/ De huur betreft de accommodatie “La Maison” die op de begane grond een woonkamer, eetkamer en open keuken, een toilet en een wasruimte met wasmachine en strijkaccessoires omvat. Op de begane grond is ook een toegang tot een omheind terras met een tafel en 6 stoelen. Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed van 140/200 cm en een kast met hangers. Een badkamer met douche en toilet. Parkeren is gratis voor de accommodatie, met inachtneming van de gemeentelijke parkeerregels.

15/ Het contract wordt elektronisch ondertekend door het aanvinken van het vakje in het reserveringsformulier en het klikken op bevestigen. Het is niet mogelijk de reservering te bevestigen zonder het contract te accepteren.